Un cartell al carrer

Estadísticament este post està condemnat a no ser llegit. Com ocorre la major part de les ocasions que un ciutadà entra en contacte amb un cartell informatiu al carrer o com la població jove visita les oficines de l’IVAJ, que no arriba a un 10 per cent. I encara que semble un punt de partida informatiu suïcida, no és més que una realitat amb la qual els serveis com el nostre conviu i en la que treballem constantment perquè, també estadísticament parlant, a la fi, el missatge arribe.

I com qui ve a ‘parlar del seu llibre’, hui al blog volem posar l’atenció en la cartelleria de les façanes de l’IVAJ a Castelló i a València, amb les quals informem contínuament de les novetats més destacables que preparem per a la joventut (campanyes, activitats, ofertes, cursos…).

A banda, treballem en diferents canals de comunicació directament pròxims als joves com este blog mateix, la web de l’IVAJ, les televisions situades en els albergs (un exemple que podeu consultar, la de l’Alberg Sant Crist del Mar de Benicarló) i els centres d’informació i, per descomptat, els més de 450 Serveis d’Informació Juvenil dels Ajuntaments de la Comunitat Valenciana. D’entre les propostes que podeu trobar, vos convidem a tirar un ull a estes:

A més, pots trobar més activitats a fer este estiu, en l’agenda jove de la nostra web ivaj.es/Qfer  (ací pots descarregar-te el cartell del #Qfer).

I, per cert, si llegiu fins ací i vos heu quedat amb ganes d’estadístiques, al portal de la Generalitat teniu un bon grapat de dades interessants!

 

Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)
@GVAivaj

1 Comment

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s