Xarxes per a tots i per a totes (i tot)

Mai tenim suficient. És la humana inquietud de voler sempre més i millor. Nosaltres també volem poder oferir-vos cada vegada més informació, fer-la arribar més lluny i a més gent i explicar-la allà on esteu explicant i compartint coses. És per això que les xarxes socials es converteixen en eines aliades per a estar en contacte i oferir-nos mútuament el que necessitem saber: els joves el que voleu i l’Administració el que oferix. Cada activitat, taller, ajuda, beca, plaça en curs o residència, viatge, escapada, experiència o oportunitat personal, educativa o laboral… Tot! Les nostres són:

Estem a la vostra disposició en oficines, telèfons i web però, també i més enllà, en la web, Twitter, Facebook, Instagram, blog i Youtube. Connecteu amb l’IVAJ i podeu informar-vos de tots els avantatges que estan dissenyats especialment per a tu! I també dels testimonis de voluntaris, formadors i joves que són els vertaders protagonistes de cada acció i iniciativa que es desenvolupa a la Comunitat Valenciana de la mà d’Ajuntaments, entitats i institucions i de les quals l’IVAJ s’integrat dins de #XarxaJove col·laborant molt implicats.

En Instagram trobareus una galeria repleta de testimonis gràfics, d’històries reals, d’experiències motivadores. També d’alertes sobre terminis per a sol·licitar qualsevol tipus d’informació o plaça per a gaudir d’aquella experiència de vida que estàs esperant, relacionada amb tot el que t’interessa (formació, viatges, socialització, natura…). Introduïm també l’ús de les ‘stories’, amb xicotets impactes i recordatoris. Fotos i xicotets vídeos estan esperant els teus «likes», comentaris i etiquetes per a seguir creixent junts i formar una gran família ‘instagramera’.

El Twitter de l’IVAJ vos ho explica tot, és la memòria instantània per a comentar notícies, recordar terminis, presentar-vos les novetats i resoldre els vostres dubtes. Trobareu els enllaços a cada apartat de la web on trobar el que estàs buscant. Al costat de Facebook, és la xarxa social amb la qual més amics tenim a l’IVAJ i -ja sabeu- mai es té suficient! És el moment de córrer la veu i seguir creixent!

Youtube ofereix vídeos de testimonis de formadors, voluntaris i joves que han gaudit i gaudeixen de les diverses iniciatives, promoció d’activitats i campanyes i us manté informats de l’evolució legislativa que afecta a la població juvenil.

I este blog és una plataforma on reflexionar i obert, com cadascuna de les nostres xarxes, tant de forma privada com a pública, a l’aportació d’opinions i a la consulta de tot tipus de dubtes.

Estem a tot arreu! No hi ha excusa per a no aprofitar-vos de tots els serveis que posa a la vostra disposició l’IVAJ! Ens teniu a la mà 😉

Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)
@GVAivaj

3 Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s