Viu. Molt més que viure

Tindre vida, durar, retindre en la memòria, compartir amb altre, experimentar, sentir profundament o gaudir… No, no estem jugant a escriure el primer que ens ve al cap quan es tracta de ‘viure’. Són les definicions reals d’una paraula que té, de fet, més sentit com menys la pronuncies i més la practiques. Encara que no ens adonem, hi ha una circumstància que persisteix i és comuna a tots, que estem vivint. El com i envoltats de què i qui és el que ens diferencia. I des de l’IVAJ tenim el propòsit de cridar i reivindicar que no només és suficient amb estar per a estar viu, importa -i molt- gaudir-ho, ser conscients.

I els joves han de ser els principals abanderats de la vida, perquè tenen l’energia i les capacitats per a fer de la resta d’anys que hi ha al davant tot allò que els faça únics. L’IVAJ és un aliat en el camí perquè arriben a fer i ser tot el que desitgen (mitjançant el Carnet Jove, proposant activitats i disposant serveis d’Oci Educatiu i temps lliure, amb una agenda actualitzada d’oportunitats de tot tipus, informant dels programes Erasmus+, formació, ocupació, participació, solidaritat, cultura, habitatge… , amb la xarxa d’albergs, campaments i residències per tota la Comunitat Valenciana…).

Així és que a l’igual que des dels murs de les nostres seus amb una cartelleria cridanera i festiva, amb els que volem recordar a cada vianant al seu pas que siga estiu, tardor, hivern o primavera, que estem de celebració per estar vius, ara es suma a la família una nova proposta a l’abast de tots, un himne fet polseres, el lema d’este blog: Participa, decideix, Viu. Les podeu trobar en qualsevol seu de l’IVAJ i albergs de la xarxa, totalment gratuïtes i estan desitjant estar al costat de totes aquelles de concerts i festivals que molts acumuleu als canells que delaten un estiu ben viscut!

També vos convidem a pujar fotos en les vostres xarxes socials etiquetant o mencionant l’IVAJ i usant l’etiqueta #Viu i demostreu al món què és realment viure!

63C90BF4-72B0-4DC2-BAF9-DEDE26BA329E

Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)
@GVAivaj

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s