Posa un alberg a la teua vida

Bé, un, dos o tres! Els que vulgues. El cas és fer ús d’unes instal·lacions juvenils que, encara que no ho sàpigues, estan fetes per a tu. I no és una frase feta, els albergs de l’IVAJ estan preparats per a rebre tot tipus de grups, entitats, activitats i associacions. Estan previstos no només per a fer nit, també estan equipats amb comoditats com wifi, servei de cuina i menjador, diferents sales per a reunions, convencions, conferències, jocs… i tot això en entorns envejables. 

Potser al teu grup juvenil (o no tant jove) del que formes part, cultural, esportiu, musical, heu pensat  passar uns dies fora del vostre context habitual, respirar aire pur i, per descomptat, conviure. Potser sou poques o, tot el contrari, moltes persones i no trobeu una alternativa econòmica i prop de casa on anar. Això serà perquè no conegueu les opcions que t’ofereix l’IVAJ perquè desenvolupeu tot allò que vos il·lusiona i vos fa creatius! Ara, ja no hi ha excusa!

Exemples en tenim milers. Cada mes, cada setmana, acumulem experiències compartides amb tot tipus de grups. Mira per exemple el novembre torna a ser una bona mostra: 

  • L’equip de Xeración Valencia ha escollit l’alberg juvenil Mar i Vent, per a passar més d’una setmana i fent ús d’una de les sales. L’objectiu de l’entitat és promoure els valors de la ciutadania activa, afavorir la mobilitat juvenil i els projectes Eramus+ i potenciar un estil de vida saludable, dins d’eixe esperit que li’ls dona sentit, el voluntariat europeu
  • Per la seua banda, l’associació Fahz Denia, que va nàixer per a facilitar a la joventut de la localitat activitats per al temps lliure fetes a la seua mida, ha organitzat una trobada al campament juvenil Jaime I, on el grup rebrà el mes de desembre.

Però no només son organitzacions que treballen per a les i els joves els que recalen en els albergs, també famílies, amb adults i menors, associacions veïnals, musicals o esportives. 

  • Precisament, l’Associació de Veïns del Barri del Crist d’Aldaia passarà uns dies en l’alberg Torre d‘Alborache.
  • Just el lloc que ha triat l’Associació Cultural Coral d’Antics Alumnes o l’Associació Per Ells, Amics dels Discapacitats, de Turís.
  • També la Fundació Espurna es dedica a esta tasca, per al desenvolupament complet de la persona amb discapacitat, i portarà a un grup de persones molt especials a l’alberg juvenil Argentina de Benicàssim per a gaudir d’un parell de dies de convivència. 
  • D’igual manera que la Fundación Acavall, especialitzada en teràpies, educació i oci ajudats per animals.
  • L’alberg que també es residència d’estudiants, La Florida d’Alacant acollirà una convivència de Cruz Roja Española-Alicante de més de 10 dies. 
  • I l’equip d’Ars Balonmano Palma del Rio farà nit allà mateix, per a descansar merescudament després d’un emocionant partit contra el CDA Alicante.

A més de tot això, els tècnics de joventut i de Xarxa Jove fan periòdicament reunions formatives en estos enclavaments, s’acull als voluntaris europeus que arriben de la mà de programes desenvolupats per l’IVAJ o es dóna sostre a visitants internacionals amb alguna missió cultural a la Comunitat Valenciana…

No t’espantes per la quantitat de grups que gasten els albergs, que segur teniu plaça vosaltres també. Com veieu infinitat de perfils que comparteixen un espai com a opció ideal per a relacionar-se, estar de pas o treballar. Tot és possible i tot encaixa als albergs de l’IVAJ!

T’animes? Consulta ací com de fàcil és traure’t el carnet d’alberguista i… ens veiem als albergs!

 

 

 

1 Comment

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s