Fes el teu camí: viatja, aprén, compartix…

 

L’IVAJ oferix diferents opcions de mobilitat per a ajudar les persones #joves a iniciar el seu propi camí.

Per als joves que desitgeu viatjar, conéixer gent, altres cultures, aprendre idiomes, descobrir nous paisatges, ajudar altres persones i compartir els vostres coneixements, estes són les propostes que l’IVAJ posa a la vostra disposició:

campsvoluntariat

Una d’elles són els camps de voluntariat juvenil. Es tracta d’activitats en què un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d’animació.

La temàtica dels projectes socials és molt diversa: arqueologia, medi ambient, conservació del patrimoni, diversitat funcional, infancia…, i es realitzen tant a Espanya com en altres països del món.

Una altra proposta molt interessant és millorar l’aprenentatge de les llengües participant en cursos d’idiomes a l’estranger. Per a això, vos oferim una àmplia oferta de cursos en Regne Unit, Irlanda, Estats Units, Canadà, Suïssa, França, Àustria, Alemanya i Itàlia, que inclou a més l’allotjament i altres serveis opcionals com la manutenció i activitats complementàries.

Per als que preferixen no creuar fronteres i millorar els idiomes prop de casa, proposem els caps de setmana d’immersió lingüística en anglés, en els albergs juvenils que disposa l’IVAJ en la Comunitat Valenciana. Els cursos són fonamentalment de conversació i estan dirigits per professionals de l’ensenyança d’idiomes.

També vos animem a participar en projectes de mobilitat en l’àmbit del programa Erasmus+ per a joves. Podeu fer-ho a través d’un intercanvi amb joves d’altres països, per mitjà d’una mobilitat per a treballadors de joventut o un projecte de voluntariat europeu.

 

A fi de reforçar la cohesió i fomentar la solidaritat en la societat europea, la Comissió Europea ha format un Cos Europeu de Solidaritat per a crear una comunitat de joves interessats a comprometre’s en una àmplia gamma d’activitats solidàries, ja siga a través de voluntariats o de l’adquisició d’experiència professional que contribuïsca a resoldre situacions difícils en la Unió Europea i fora d’ella.

En este vídeo podeu obtindre informació sobre el Cos Europeu de Solidaritat:

https://youtu.be/lRQ781NPAeY

Coneixeu els carnets internacionals?. Servixen per a facilitar els desplaçaments, l’allotjament i l’accés a altres serveis dins i fora del nostre territori. Els més coneguts són el Carnet Jove, el Carnet Internacional d’Estudiant (ISIC) , el Carnet Internacional de professor (ITIC) i el carnet d’alberguista internacional de REAJ. Amb ells podreu obtindre importants descomptes i avantatges quan vos mogueu pel món.

 

alberguesQuant a l’allotjament, l’IVAJ posa a la vostra disposició la seua Xarxa Valenciana d’Albergs Juvenils, que està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana. Són instal·lacions idònies perquè els grups duguen a terme els seus programes d’activitats i també per als alberguistas individuals. Hi ha albergs situats enfront del mar (com el de Benicàssim o el de Piles) , altres estan molt prop de la platja, com el de Moraira-Teulada o el de Benicarló; n’hi ha també d’interior, com el d’Alborache i el de Biar i altres són urbans, com els d’Alacant i Castelló. La majoria estan oberts tot l’any i tots ells tenen uns preus molt accessibles.

A què esperes?. Fes el teu camí!

L’equip de Programes Europeus de l’IVAJ.
@GVAivaj

2 Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s