Ja tinc el Carnet Jove!… I ara, què?

Que ja tens el #CarnetJove?
Magnífic!

Per què te l’has tret?… Segur que volies accedir a algun servei i has sabut que, si el presentaves, et feien descompte.
Perfecte. Això està molt bé, però hi ha més: molts altres avantatges de què beneficiar-te, dels quals, potser, no en tenies ni idea.

El Carnet Jove t’ofereix una gran quantitat de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultura, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transports i semblants.

Que on pots assabentar-te’n?
Molt fàcil, entra en el nostre consultor

Hi veuràs que no només tens descomptes a la Comunitat Valenciana, sinó també a la resta de comunitats autònomes i fins i tot en la majoria de països europeus. Això és perquè el Carnet Jove de l’IVAJ és membre de l’European Youth Card Association (EYCA); per tant, no tens un Carnet de la Comunitat Valenciana, sinó un carnet europeu, el Carnet Jove Europeu_European Youth Card.

Així mateix, t’aconselle que accedisques regularment a l’enllaç d’ofertes especials. On publiquem ofertes especials per a esdeveniments, com ara representacions teatrals, fires…, i fins i tot ofertes especials sobre els descomptes inclosos en el nostre consultor.

Ja ho sé, tens molt d’embolic i no pots estar accedint constantment a la nostra web, doncs també et propose una solució, en Carnet Jove t’ho volem posar fàcil. Subscriu-te a la nostra llista de distribució i estaràs al corrent de totes les novetats.

Com?
Molt senzill, accedeix aci .

De segur que t’agraden les xarxes socials i que allí sí que tens temps d’entrar, veritat que sí?… Fantàstic!, ja que també ens hi podràs trobar:

FB_t   TW_t   IG_t   YT_t

Esperem haver-te servit d’ajuda i que pugues traure-li el màxim profit al teu nou Carnet. Tanmateix, si tens cap dubte o necessites qualsevol informació relacionada amb el Carnet Jove, pren nota d’aquesta adreça de correu electrònic: carnetjove_ivaj@gva.es

També pots telefonar al 963 108 570 (de dilluns a divendres, de 9 a 14:30 h) i preguntar per nosaltres. Carnet Jove està a la vostra disposició.

Ana de la Fuente Martínez
@GVAivaj

1 Comment

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s