Perduda/perdut pel món?

Tranquil·la ens pots passar a totes les persones. Em dic Aitana i vaig fer el meu EVS (European Volunteering Service) fa un any. Vaig decidir fer el voluntariat perquè no trobava el meu lloc al món. Arran del curs de monitores de temps lliure vaig conéixer tots els tipus de voluntariats per a #joves de 18 a 30 anys que hi ha per Europa.

Vaig decidir anar-me’n perquè com he dit abans, no tenia res a fer a #València. Em varen enviar el projecte del #ErasmusPlus d’Islàndia i de seguida vaig contactar amb ells. Vàrem tindre un Skype per fer un primer contacte i m’informaren en el mateix que ja formava part del projecte.

El 26 de febrer del 2017 vaig dir adéu a la vida que tenia en #València vaig dir adéu a la meua família i a les meues amigues i amics. Potser va ser el dia que més por he tingut mai, sentir-me sola, sentir-me petita en un món tan gran em va donar vertigen, però a l’arribar allí, tot va anar tan ràpidament que se m’oblidà fins i tot la vida que havia deixat enrere.

Tot nevat, molt de fred, altre país, altra cultura, altre idioma. Tot era diferent del que jo estava acostumada a veure, encara així l’adaptació va ser molt ràpida gràcies a la gent que em va envoltar durant tot el #Voluntariat. En el projecte érem dos voluntaris, un Alemany (Tillmann) i jo, treballant en una casa de Scouts/Hostal en un poble anomenat Hafnafjördur.

Allí durant els primers dos mesos treballarem amb els scouts de diferents grups cada dia a les vesprades i pels matins anàvem a classes d’Islandès. Més tard i durant els últims 4 mesos la casa de Scouts es va acomodar com un Hostal i treballàvem ajudant amb el manteniment i la recepció d’aquest.

A més participarem en vàries trobades de scouts i en l’escola d’estiu del poble on vivíem. Durant el temps lliure vaig fer diversos viatges per l’illa amb la meua nova família islandesa i també amb visites de la meua família de #València.

Va ser l’experiència més bonica i enriquidora que he tingut mai. M’ha obert molt els ulls aquest projecte de l’#ErasmusPlus compartir aquesta experiència en altres #joves que es sentien com jo.

BlogIslandia2

Si alguna vegada sents que no saps què fer amb la teua vida, que estàs estancat/estancada i que no saps ben bé quin camí seguir fes un #voluntariat, un #EVS, anima’t, viatja, canvia d’aires i en algun moment ho podràs veure tot des d’una nova perspectiva que farà que tu, com a persona evoluciones, millores i valores més les petites coses.

T’animes a fer un voluntariat?

Aitana de los Santos Pérez

3 Comments

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s