Vine-te’n de campament!

Ja ha passat un any més i ja estem treballant de ple en la nova campanya de campaments de l’IVAJ amb la mateixa il·lusió de sempre, noves destinacions, diverses actividades… intentant fer-los cada vegada més atractius, però sobretot intentant que es convertisquen en un element per a l’aprenentatge no formal, la inclusió i un punt de trobada entre els joves.

Els campaments es convertixen en una eina idònia per a adquirir habilitats socials en la transició cap al món adult, experimentar noves experiències fora de l’ambient familiar, tindre l’oportunitat de sentir-se responsable d’un mateix i al mateix temps com a integrant d’un grup, experimentar la interdependència, la camaraderia, a treballar col·lectivament, socialitzar-se, i a conéixer altres realitats socials i valorar el que és el respecte pels altres.

També oferixen la possibilitat, aprofitant les característiques dels voltants de les destinacions on es realitzan, bé de gaudir de la natura i de la pràctica d’activitats com a senderisme, escalada, ràfting, quan es realitzen a la muntanya, bé d’aprendre i practicar activitats nàutiques com ara vela lleugera, caiac, pàdel surf, etc. quan es realitzen a la mar.

Enguany seguim amb la mateixa estructura que l’anterior, un campament a Alborache, per a gaudir de la natura, un altre a Benicàssim amb tota una setmana d’activitats nàutiques, i altres en què es busca el punt de trobada amb joves d’altres comunitats autònomes. Invitarem joves d’Aragó, Cantàbria i Castella La Manxa que vingan, que  compartisquen l’experiència i coneguen Benicarló, Benicàssim i Piles. En correspondència acceptarem encantats anar a conéixer i gaudir de les localitats d’Alquézar i el Pueyo de Jaca a Aragó, Solórzano a Cantàbria i Ruidera a Castella La Manxa.

Campamentos2

Per a acabar, enguany hem canviat tant el sistema de reserves, com altres punts de la campanya, a fi de poder fer-los més accessibles i intentar arribar a més col·lectius. Ja s’ha obert el termini de preinscripció, a través d’este formulari en la nostra pàgina web, finalitzat el qual es realitzarà un sorteig per a adjudicar les places i que tot el món tinga les mateixes oportunitats. Per a comoditat dels pares continuem treballant perquè tots els tràmits puguen realitzar-se en línia i evitar així trastorns en la rutina diària.

Esperem comptar amb tots vosaltres com els anys anteriors i que comenceu l’estiu a tope.

Paco Esparza Balaguer
Tècnic de l’IVAJ

1 Comment

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s