I Jornades de voluntariat, il·lusionats

Si tinguérem que definir amb una paraula tot el que hem viscut aquest cap de setmana a Alborache seria “il·lusionant”. I és que no hi ha forma més clara de descriure les I Jornades de Voluntariat organitzades per l’IVAJ, on joves procedents de tota Espanya participants als Camps de Voluntariat hem pogut compartir les nostres experiències, inquietuds al voltant dels Camps i opinions sobre com millorar l’activitat. La il·lusió per retrobar a vells amics i amigues i conèixer gent nova amb moltes inquietuds comuns s’ha pogut veure a l’ambient en tot moment.

La trobada va tindre un caràcter lúdic a la volta que productiu, ja que va haver-hi moment tant per a les activitats lúdiques com per a activitats formatives, i això va fer que en cap moment es fera massa dens. També va ajudar la predisposició de tots i totes les participants a participar de forma activa de les dinàmiques preparades per Creu Roja i les empreses Grupo TOT i ACTIO. S’ha d’agrair als i les professionals que prepararen amb molta il·lusió les Jornades i varen fer l’experiència molt bona.

Foto 24-3-18 12 10 50

Una de les activitats que personalment més em va agradar va ser la Taula d’experiències, on vaig tindre el plaer de contar la meua experiència de canvi de voluntari a monitor i com els Camps de Voluntariat han canviat radicalment la meua vida. A més poguérem conèixer de primera mà el projecte del Camp de Voluntariat del Paratge Natural Torretes – Font Roja d’Ibi, així com la forma de desenvolupar els seus projectes de Camp de Voluntariat per part de Creu Roja, la qual cosa em va resultar molt interessant al conèixer com va nàixer el projecte de “Diverteix-te”, camp del qual a dia de hui sóc monitor.

Foto 24-3-18 13 13 04

També vull agrair a tota la gent de l’IVAJ, el fet de haver per possible les I Jornades de Voluntariat i pel treball que desenvolupen per a traure endavant els Camps de Voluntariat tant en estiu, com en Nadal i Pasqua. Durant tot el cap de setmana han estat a la nostra disposició, escoltant les nostres opinions i suggerències i sempre amb predisposició de millorar.

En conclusió, les ganes de tornar a un Camp de Voluntariat amb les que va acabar tot el món les Jornades, reflecteixen l’èxit d’un cap de setmana que estic segur que tots recordarem. Per sort, aquestes Pasqües tornaré a ser monitor al camp “Diverteix-te” i estic segur que totes les propostes i opinions ajudaran a què l’equip d’animació puguem fer un treball millor durant aquests 10 dies.

Encara sou a temps de fer la preinscripció per als Camps de Voluntariat d’Estiu, animeu-vos!

Borja Rodríguez Valero
@Borjarv90

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s