L’IVAJ llança a través de Fòrum Jove l’enquesta digital Què saps d’Europa?

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), celebra el Dia d’Europa amb l’enquesta digital Què saps d’Europa?, a través de Fòrum Jove, per a conéixer opinions i propostes vinculades als programes europeus de joventut, entre els quals destaquen Erasmus+ Juventud, Jove Oportunitat (JOOP), ERYICA, la Xarxa Europea d’Informació Juvenil, Carnet Jove de la Generalitat (EYCA) o cursos d’idiomes.

Milers de joves de la Comunitat participen en diferents projectes o serveis europeus a través de l’IVAJ i dels 460 centres i punts d’informació juvenil que ofereixen serveis d’informació juvenil.

L’IVAJ és membre d’ERYICA, l’Associació Europea d’Informació Juvenil. També participem en la Xarxa d’Albergs Juvenils Hi Hostels i a través dels camps de voluntariat.

Més de 240.000 joves disposen del Carnet Jove de l’European Youth Card Association (EYCA), amb el qual obtenen avantatges i descomptes per al desenvolupament d’activitats culturals, d’oci educatiu, esportives o de mobilitat internacional en millors condicions en tota Europa. La xarxa Carnet Jove compte actualment amb 1.780 empreses i entitats adherides en la Comunitat.

El programa Jove Oportunitat (JOOP), finançat pel Fons Social Europeu, és una Iniciativa d’Ocupació Juvenil dissenyada i organitzatda per l’IVAJ, l’objecte del qual és la realització d’accions de motivació i orientació per a joves entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis. En este programa de formació i de segona oportunitat participen en 2018 més de 700 joves de 56 municipis de la Comunitat.

Un altre dels programes de l’IVAJ és el de cursos d’idiomes en l’estranger, per a joves entre 14 i 35 anys, amb ganes de viatjar, conéixer altres cultures i sobretot, practicar altres idiomes.

L’IVAJ és l’Agència Nacional Espanyola d’Erasmus+ Juventud en la Comunitat, que va obtindre l’any passat un total de 81 projectes i activitats Erasmus+ Juventud amb una dotació total d’1.513.349 euros i uns 2.500 participants.

Ací tens més informació dels programes europeus per a joves.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s