Trobada de Teatre Jove

Per primera vegada a Castelló, del 7 al 12 de maig

La Trobada de Teatre Jove va oferir experiències teatrals als adolescents i als joves que es consoliden com a font de coneixement i enriquiment personal per una banda i, per l’altra, que servisquen com a vehicle d’aproximació a les arts escèniques per tal de consolidar la formació de nous espectadors i, en sentit més ample, de nous usuaris de la cultura.

Al llarg d’una setmana, joves de diversos centres de secundària i batxillerat van participar en tallers de formació i en l’exhibició d’obres creades per ells.

Plantegem temes propers a l’adolescència i a la joventut, usant diferents llenguatges i codis expressius.

Va ser una  trobada d’alumnes i professors que creen i que munten espectacles als seus centres, que gaudeixen del teatre i es formen mitjançant les arts escèniques en el sentit més ample (dansa, música, plàstica, teatre, expressió corporal), per exhibir les seues performances; formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia; i per conéixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l’educació secundària. Una festa de l’educació artística i la seua força pedagògica.

I per rematar la setmana, el dissabte 12 de maig a l’Auditori de Castelló, es va representar, amb entrada lliure, l’espectacle “Diarios de adolescencia” de la companyia Teatro de lo Inestable de València.

Organitzat per IVAJ @GVAivaj, CEFIRE ARTISTICOEXPRESSIU @CEFIREambitAE  ,Máster en Teatro Aplicado @MTeatroAplicado , Institut Valencià de Cultura @GVAivc , Proyecto Inestable @e_inestable

Joaquim Montañes

@CEFIREambitAE

1 Comment

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s