Llança’t pel forat i troba un món fet de molts altres…

No busques més. No t’ho penses. Llança’t per este forat i troba un món fet de molts altres, els vostres. Net, transparent, on tot el que desitges fer i viure t’està esperant! Perquè l’#IVAJ és molt més que unes oficines, és una eina de coordinació per a fer possible la teua formació de vida i a la vida. És per això que este blog des que va nàixer és una finestra a testimoniatges inspiradors i informació del teu interés.

El blog de l’#IVAJ està de celebració! Un anyet ja des que vam publicar una declaració d’intencions feta post, de la mà del director general de l’IVAJ, Jesús Martí. Parlàvem aleshores de generar un espai d’informació en esta era en què l’atenció està a les xarxes socials -on per cert, també hi estem, vos parlem i vos esperem- perquè mai és suficient per a informar de tot el que pots viure i per a mostrar als ulls del món vivències de persones com cadascú de vosaltres. És a dir, gent excepcional, única i genuïna amb històries per explicar a l’abast de qui s’anime a viure-les. Experiències com a voluntaris, tècnics juvenils, participants de camps d’estiu, tardor, primavera o hivern. Vos hem parlat d’Europa i les seues possibilitats, de diversitat de gènere, legislació, cultura, Carnet Jove, albergs i bones pràctiques. Ens heu il·lustrat amb experiències amb valor, Erasmus, inclusió, pors, esperances, opinió, mobilitat i idiomes.

Les enumeracions mai són justes ni suficients, perquè un any de treball, converses, coordinació, sentiments i relacions humanes donen per a molt més que un post de recordatori i agraïment! Només ens queda continuar treballant, connectats amb la realitat, la vostra, la dels i de les joves, el personal tècnic de joventut, els i les formadores i tota persona que arribe fins a este espai i estes línies.

A este blog principalment reflexionem i obrim una finestra per a gaudir de la vida i l’empoderament de la joventut. Tal com reflecteix el ‘cognom’ d’este espai, ‘Participa. Decideix. Viu’. Fes-ho amb nosaltres!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s