Observatori Valencià de la Joventut

La presentació de l’Observatori Valencià de Joventut, amb Adolfo Carnero de l’IVAJ:

L’Observatori Valencià de la Joventut vol ser un suport a la publicació i difusió d’investigació, facilitador en el disseny, desenvolupament i avaluació de les polítiques de joventut, un laboratori col·laborador de programes experimentals de joventut, un interlocutor amb altres observatoris i un termòmetre de què es fa.

S’està tractant de crear un sistema de qualificació i comparació de dades, així com d’infografies periòdiques, anàlisi longitudinals, repositori de documents i referències, espai de formació en l’obtenció i tractament de dades i connexió amb webs amigues.

Com es pot fer? Amb suport de diverses institucions i una metodologia amb quatre potes: investigació, reflexió, documentació i formació.

Què es fa actualment? Una anàlisi comparatiu dels indicadors més significatius d’altres Comunitats autònomes, open data de la generalitat, un estudi ampli de la joventut valenciana, premis IVAJ, col·laboració amb Universitats de la Comunitat, incorporació d’una persona especialista en pràctiques professionals, localització de fonts documentals i conferències de tema jove.

1 Comment

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s