JOOP: El coaching és TOP!

Va vindre primer ma mare amb el rotllo, “que sí, apunta’t”, “que no fas més que perdre el temps”, “a veure si fas alguna cosa profitosa amb la teua vida”… i la veritat és que vaig passar per l’oficina de l’ajuntament sols perquè em deixara tranquil. Passava prou del tema. Comencem amb la moguda esta del coaching actitudinal… sona a menjar de pot, no? A més, era estrany perquè en el grup ens coneixíem molts de vista, de l’institut, bé, alguns sí que eren col·legues… i ens feia cosa. Però allí estava ella, la nostra “coach”, deien que era.

Amb ella, des del principi, vam fer coses que no havíem provat abans. Era súper enrotllada, de debò. Ens escoltava, ens feia parlar, no ens jutjava. No diré que sempre fóra fàcil, però sí que puc dir que els tallers eixos i les tutories sempre et movien: cada dia apreníem alguna cosa, útil de veres, que et feia voler tornar allí l’endemà. Una moguda! No era com anar a classe! Res a veure.

I no sé, a poc a poc, va començar a respirar-se un altre aire, estàvem més motivats i ens vam posar les piles. A més, vam fer excursions súper molones a la ràdio, al teatre, a una residència de iaios, eixírem a la muntanya… i visitàrem un muntó d’empreses. No m’imaginava que hi havia tants curros diferents! No sé per què no ens feien això a l’institut! Molava molt, de debò, ens rebien com si fórem gent important.

Amb JOOP he aprés a trencar prejudicis, a escoltar i a dir com em sent. He aprés que moltes coses depenen de mi, que no he de culpar el món, que l’actitud condiciona la relació amb la meua família, amics, amb el meu nóvio, amb els estudis o un futur treball. Jo decidisc ara cap a on anar. És el moment de tirar a volar. De tornar a estudiar per a tirar a volar.

L’equip JOOP de l’IVAJ

joop 2018gmeggjnoojefjoop

1 Comment

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s