Comencem l’aventura

Comencem l’aventura una altra vegada, comencen els nervis, comencen les ganes de retrobar-te amb la gent que vas compartir camp de voluntariat en la convocatòria de la primavera passada, en la convocatòria de l’estiu passat o fa només un mes en la convocatòria d’hivern. Ja estem amb la vista posada en l’11 de febrer, amb les ganes de fer la inscripció i amb ganes de saber que del 19 al 28 d’abril tornarem a tindre eixos nervis del primer dia, eixes primeres impressions, eixos primers somriures, eixa sensació que el temps passa volant, eixos plors de l’últim dia i eixe sentiment de família i de casa que formem tots i totes durant eixos 9 dies que són irrepetibles.

 

Fa 5 anys jo vaig començar esta aventura. En el meu cas la meua primera experiència va ser Divertix-te en la primavera de 2014, està experiència em va canviar la vida, em va fer veure les coses des d’un altre punt de vista. 5 anys després de assistir a totes les convocatòries de primavera, seguisc nerviós perquè arribe el camp de primavera de 2019, se’m faria rar passar unes vacacions de Setmana Santa sense esta experiència de què tant he aprés durant tants anys. Estes experiències m’han portat a moltes altres i a aprendre en cada experiència coses diferents. No sols he fet camps de modalitat social, en l’estiu de 2016 me’n vaig anar en direcció Tama (Cantàbria) i este estiu passat vaig estar en Atapuerca (Burgos) , estes dos experiències també em van canviar la vida. En la primera al ser un camp internacional esta experiència em va portar a un any després estar pujant un avió direcció Padova (Itàlia) per a realitzar una altra aventura de 6 mesos estudiant i vivint i l’altra em va fer descobrir gent increïble que ha passat a formar part imprescindible de la meua vida

El dia 11 de febrer, arriba eixe moment de donar el pas avant per a esta convocatòria de primavera i el dia 25 de febrer arribarà el moment de la convocatòria d’estiu. Als i les que preteneu repetir experiència, crideu a amics i amigues, compteu-los el que és aquesta experiència i tot el que heu viscut i aprés. I a la gent nova, doneu el pas cap avant, és el moment de viure esta experiència, i espere que en les pròximes convocatòries sigueu vosaltres les que penseu que esta experiència vos ha canviat la vida.

Luis Martin Morcillo
@luishcf95

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s