Un alberg on menys te l’esperes

València va acollir el passat cap de setmana la primera aventura “#unalberguereajdondemenosteloesperas”, en la qual dues persones van haver de superar el repte de viure durant tres dies en un alberg mòbil. Aquesta acció s’emmarca dins d’una campanya de promoció dels albergs, tant espanyols com europeus, impulsada per REAJ (Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils) en col·laboració amb l’IVAJ.

L’alberg mòbil estava proveït de tot el necessari per a viure un cap de setmana: comptava amb un llit, mobles, un jardí amb taules i cadires, etc., tots construïts amb cartó.

El divendres de matí, el director de l’IVAJ, Jesús Martí i el president de la REAJ, Francisco Javier Sánchez, junt amb els directors dels albergs de la Comunitat Valenciana, van visitar als dos concursants que havien de superar aquest repte: Andrea Miralles i Rubén Miquel. Per la vesprada, l’alberg va viatjar a l’Espai la Rambleta, on van poder gaudir del concert del 30 aniversari del Carnet Jove amb Varry Brava, Mourn i Joe Pask.
El dissabte, l’alberg es va instal·lar en l’Estació del Nord. Nombroses associacions es van acostar a aquesta instal·lació per a explicar, tant a Jesús com a Andrea i Rubén, la seua experiència en els albergs de la Comunitat i activitats que realitzen durant l’any. A més, algunes d’elles van arreplegar el carnet d’alberguista. Així, els concursants van poder conèixer de prop associacions com els Júniors, la Federació d’Escoltisme els Scouts, la Mancomunitat del Barri del Crist, la Federació d’Escoltisme Valencià, Creu Roja, Esplais Valencians, don Bosco i el Consell Valencià de Joventut.
A més, el director General d’Esports, Josep Miquel, es va apropar per explicar en què consisteix el programa “A la Mar” i va signar amb el director de l’IVAJ el conveni que regula el programa.

El dissabte a la nit, Andrea i Rubén van convidar als seus amics a sopar i van compartir una nit tocant la guitarra i cantant.

Durant tot el cap de setmana, les persones que es van acostar a l’alberg mòbil van poder fer-se fotos en un croma amb el fons d’algun dels nostres albergs i se’ls va repartir borses amb informació dels albergs, llibretes, xapes i polseres de l’IVAJ.

 

L’alberg viatjarà pròximament a Sevilla, Valladolid, Las Palmas i Múrcia. Vos animem a tots a participar en les pròximes aventures REAJ!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s