Consumópolis: Per la teua seguretat, saps el que consumeixes?

El Concurs escolar 2018-2019 sobre consum responsable Consumópolis14, “Per la teua seguretat saps el que consumeixes?”, és un concurs online on en cada edició es treballen valors relacionats en el consum responsable.

Estem davant d’un concurs original, on a traves del joc virtual, es fomenta el treball en equip i la creativitat per a desenvolupar la realització d’activitats de consum de forma conscient, crítica, solidària i responsable, sent aquest concurs un instrument per sensibilitzar a la població escolar.

El concurs consta d’una fase autonòmica, i els guanyadors de la qual passaran a la fase nacional.

Per a jugar, per a participar, l’alumnat haurá de formar part d’un equip de 5 persones que siguen alumnes d’un mateix nivell (cinqué i sisé curs d’Educació Primària), o segon nivell (primer i segon curso d’ESO) o tercer nivell (tercer i quart curso d’ESO) de centres educatius, públics, concertats o privats de la Comunitat Valenciana que reunisquen els requisits especificats en la convocatòria.

En la primera part del concurs, els cinc integrants de l’equip hauran de completar el recorregut per la ciutat de Consumópolis resolent diverses proves, de caràcter pedagògic i lúdic, que es presentaran als participants al llarg del mateix.

Es considera que un equip ha finalitzat aquesta primera part quan els cinc membres de l’equip han completat el recorregut, després de realitzar una serie de proves obligatòries. Així, podran continuar amb la seua participació en el concurs i realitzar la segona part.

En la segona part es pretén fomentar el treball en equip, i consisteix en el disseny, elaboració i presentació d’un producte nou original amb la seua corresponent etiqueta obligatòria. Les característiques específiques d’aquest treball es detallen en les instruccions generals de participació del concurs.

Per a participar en Consumópolis és necessari que el personal docent coordinador registre als equips participants. Les bases reguladores i la convocatòria dels premis nacionals del concurs escolar 2018-2019 Consumópolis 14: Per la teua seguretat, saps el que consumeixes?, es poden consultar en el portal d’internet Consumopolis; en la pàgina web de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició  i en la pàgina web de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s