Moure’s per Europa

Del 10 al 13 de juny, ens hem reunit en el CEULAJ de Mollina, al voltant de 50 agents multiplicadors de la xarxa Eurodesk España. La finalitat d’aquesta trobada anual és triple: d’una banda, reforçar les capacitats de les persones que formen part de la xarxa, d’altra, compartir experiències i bones pràctiques i finalment, estrényer vincles i suports entre els diferents participants.

La xarxa Eurodesk està present en 36 països europeus  i compta amb un total de 1154 agents multiplicadors, també anomenats punts Eurodesk.

EurodeskMollina1

En aquesta ocasió, hem participat 4 dels 6 punts Eurodesk de la Comunitat Valenciana: Alaquàs, Alacant, Silla i València. A més, hem pogut compartir aquesta experiència amb agents multiplicadors de la resta de Comunitats Autònomes. El total de punts Eurodesk a Espanya és de 55 .

Els multiplicadors són agents locals (centres d’informació juvenil, associacions, ajuntaments, organismes autònoms, diputacions, entitats comarcals…) que malgrat la seua varietat, persegueixen els mateixos objectius: mantindre la connexió amb la joventut a través de les activitats i campanyes que s’organitzen i fer-li arribar la informació disponible més adequada a les seues necessitats.

Durant els 3 dies que ha durat aquesta trobada, hem assistit a tallers formatius, com el de Xarxes Socials, els de comunicació social, el d’ús de l’eina GSuite,…També, hem pogut treballar en grups per a definir estratègies sobre gestió interna, comunicació i formació i activitats de difusió. I com no, compartir bones pràctiques com el taller sobre la comunicació social amb perspectiva de gènere, la innovació en les dinàmiques de comunicació amb joves: “story telling”, els resultats de la campanya Time to Move o les activitats de difusió de la Setmana Europea de Joventut.

Finalitzada la trobada, venim amb noves idees per a posar en marxa i poder difondre millor entre la joventut els programes de mobilitat europea, com el Cos Europeu de Solidaritat, Discover Eu, Erasmus+, i altres programes europeus d’interés que podeu trobar en el Portal de la Joventut.

Eurodesk València

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s