#LaJoventutEnJoc

#LaJoventutEnJoc, una campanya del Consell Valencià de la Joventut per trencar els estereotips.

“La joventut sols es diverteix emborratxant-se”. “No saben el que diuen: encara són massa joves”. “Fins als 35 anys no s’independitzen perquè estan molt còmodes a la casa familiar”. “Farem un contracte de pràctiques, sense remuneració, perquè així agafes experiència”

Quantes voltes les has escoltades? Et pareixen habituals? Estes frases ressonen a l’imaginari juvenil tots els dies. Per això, el Consell Valencià de la Joventut ha llançat La Joventut en Joc, una campanya que té l’objectiu de fer evidents tots eixos estereotips que pateix la joventut, pel simple fet de ser jove.

“El que intentem és visibilitzar que el problema no és de la joventut, sinó de la falta de polítiques que hi ha per a les persones joves”, ha explicat Pilar Blasco, Presidenta del Consell Valencià de la Joventut. A més, ha afegit: “Moltes vegades ens trobem davant situacions masclistes o homòfobes normalitzades per la joventut perquè no hi ha una educació sobre estos temes”.

Esta campanya, que va començar el dia 15 de juliol amb la presentació de l’Estudi Sociològic sobre la Joventut Valenciana, intenta mostrar els tòpics a què s’enfronta una persona jove i donar un remei a esta preocupant situació. Per això, han creat Jovetòpic: protecció total contra els prejudicis socials, una crema solar “protectora” que s’ha enviat a diferents influencers valencians i valencianes perquè ens conten quines són les situacions que més els ha marcat durant la seua joventut.

 

Mockup lona 1 (2)

Amb el hashtag #LaJoventutEnJoc, es podran veure les diferents històries a través de les xarxes del @ConsellJove fins el 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut. Tu també vols rebre Jovetòpic i desfer-te’n d’eixos prejudicis?

Consell Valencià de la Joventut
@ConsellJove

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s