Solidaritat dels Joopers a Dolores

Qui no ajudaria als seus veïns i veïnes quan hi ha una gran inundació? Això van pensar molts joves amb motiu del temporal DANA, que es va produir fa unes setmanes a la província d’Alacant. Els participants del programa de l’IVAJ Jove Oportunitat no ho han dubtat i  han volgut prestar la seua ajuda als veïns del seu municipi, ja que ha sigut un dels més castigats per l’efecte de la gota freda i en aquests moments encara pateix les conseqüències.

És per això que els i les joves ens han demostrat una volta més la seua solidaritat. Entre tots i totes s’han organitzat per realitzar diferents treballs en equip, com classificar bosses de roba, mantes i calçat, o ajudar a descarregar un camió amb joguets i material escolar.

 

Per a elles i ells ha sigut una tasca molt important i satisfactòria, ja que la majoria ha patit en primera persona les conseqüències de la DANA. Per a Miriam, una de les joopers, “sempre cal estar disposat a ajudar les persones que ho necessiten”. Al finalitzar, tots estaven molt satisfets amb el treball realitzat. “És important aportar el teu granet d’arena per a ajudar les persones que ho han perdut tot” diu Daniel. Tots es senten bé per haver ajudat, ja que, gràcies al seu treball, les donacions es podran repartir molt més ràpid entre el veïnat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s