Nadals a «Diverteix-te» són nadals a casa

Màgia, després de molta estona pensant, crec que la paraula que millor pot descriure el que hem viscut en “Diverteix-te Benicàssim”, és “màgia”. I és que aquesta edició del Camp de Voluntariat ha reforçat molt la meua idea que els millors “Diverteix-te” són els de Nadal. Més enllà dels meus sentiments personals (el meu primer camp de voluntariat va ser en Nadal), l’ambient que es respira en les edicions d’hivern és incomparable, a pesar que el fred a vegades siga un mal company d’activitats.

No és casualitat que en dos dies les places s’esgotaren, tant per a Moraira com per a Benicàssim. Tampoc no és casualitat que la gent que ja ha viscut l’experiència, no sols vulga repetir, sinó que té el poder de convéncer a amistats i familiars per a acompanyar-los. Per descomptat, no em vull oblidar d’aqueixa gent que sense conéixer ningú, decideix llançar-se a viure una aventura com aquesta i acaba el camp preguntant quan s’obri el termini d’inscripció per al següent.

“Diverteix-te” és aqueix lloc on una persona rep infinites abraçades, on no pararà de riure fins a doldre-li la boca i on plorarà en el moment del comiat, però sempre amb la certesa que trobarà un muscle còmplice on plorar. “Diverteix-te” és aprenentatge, aprendre a valorar els xicotets detalls, aquelles coses que tenim en la nostra vida i que moltes vegades no veiem per estar pensant en el que no tenim; també és aprendre a mirar les persones que tenim al nostre costat i a cuidar-les, amb un simple “Necessites parlar?” pots estar fent molt per algú. En definitiva, “Diverteix-te” és casa.

Xiquets/etes, voluntaris/àries i equip d’animació hem creat durant aquests dies un vincle tan fort que ni la distància ni el temps podran trencar-lo. Ja que, cada vegada que pensem en com va començar la nova dècada, sempre recordarem els somriures, les mirades i les primeres abraçades de l’any d’uns xiquets i unes xiquetes que en uns pocs dies aconseguiren guanyar-se els nostres cors.

Perquè, encara que siguem persones diferents o vinguem de diferents llocs i encara que no sapiem si el destí ens tornarà a ajuntar de nou, hi ha una cosa que sempre serà nostra, el record màgic d’aquest “Diverteix-te”.

Borja Rodríguez Valero
Coordinador Diverteix-te Benicàssim
@borjarv90

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s