Tres dies de diversió amb jocs de taula, jocs de rol i cultura

Del divendres 28 de febrer a l’1 de març va tindre lloc el Saló del Còmic de València i enguany l’IVAJ va disposar durant els 3 dies que va durar l’esdeveniment d’uns 600 m2 amb jocs de taula i jocs de rol.

Un total de 64 jocs facilitats per 14 editorials, demostrats a més de 3000 persones que van gaudir d’aquesta zona denominada Territori IVAJ. (Mercuri, GDM, Zombi Paella, Rocket Lemon Games, Tranjis Games, Maleït Games, Cayro, Gen X Games, Darbel, Games 4 Gamers, 2d10 Jocs, Ludilo, Ekilikua, Devir). En aquesta zona es van visibilitzar jocs de taula que treballen entre altres coses la cooperació, la igualtat, l’acceptació de normes i el respecte a altres persones. Els jocs són un element socialitzador, integrador i educatiu.

A més, va haver-hi 10 Jocs Gegants que van omplir dos espais reservats per a això. (Dr. Eureka XXL, Expansiopolis, Passe Trappe, Krokinole, Block and Block, Mikado, Tumblin Diu, Diana, Molkky, Palazzo Paletti)

Es van realitzar tornejos de jocs com Carcassone, Caten i La Fallera Calavera. També va haver-hi espai de joc lliure amb una ludoteca habilitada.

La presència de les associacions acabe per completar la zona, i va tindre un bon acolliment en la part de jocs de rol. L’Associació Valenciana d’Escacs Educatius i Inclusius va fer que gaudiren jugant als Escacs tots els col·legis que van passar el divendres al matí.

Jocs Quart, AMB i L´Orde del Drac, van portar els jocs més vistosos, més divertits i més entretinguts de tot el Saló. En cap moment van deixar de donar suport a l’activitat i van posar tot la seua obstinació per fomentar el joc de taula entre els assistents.

Sense oblidar-nos de la Roach Room, Daus i Dracs i Associació ACME que va tindre una part de jocs de rol i una altra en la de jocs de taula.

Rubén Cambronero

activitats@impuls.onl

619922178

Twitter @bule_Cam

Vídeo fet per Pomelo per a l’IVAJ

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s