Llegir, jugar, educar!

Qui ha dit que la lectura és avorrida? O que educar en valors no és compatible amb el joc, la diversió, les aventures interactives o un Escape Room en tota regla plena d’intriga, misteris i suspens?

Com diuen, el futur ja és ací, i va sent hora de lliurar-se de tots els tòpics i apostar decididament per experiències lúdiques, tecnològiques, diferents… experiències que connecten amb les persones joves i els permeten gaudir d’un plaer tan clàssic com la lectura des d’un entorn més adaptat als seus usos actuals: la lectura interactiva.

Però abans de seguir, dins vídeo!

Misteris, monstres, lògies secretes, terror, viatgers en el temps, una aventura d’amor… Tant que no ho esperàveu? Són els ingredients de #LaFórmulaSecreta, la nova aposta de l’IVAJ i el Carnet Jove pels llibres, el joc, l’aprenentatge en valors i l’experiència interactiva a través de la lectura.

I és que amb aquesta iniciativa pionera, apostem pels nous formats per a l’educació en valors a través d’eines d’oci educatiu i d’una plataforma digital innovadora. LEA Lectura Abierta ha dissenyat per a nosaltres una lectura col·laborativa lúdica i formativa a partir d’una obra juvenil extraordinària, L’efecte Frankenstein, signada per l’alacantina Elia Barceló i repleta de misteri, suspens i acció, però que també aposta per un enfocament pedagògic decidit en camps com el gènere, el creixement personal, la participació o la prevenció de la violència, alhora que es fomenta la lectura, el debat i l’aprenentatge sobre altres èpoques històriques. Algú dona més?

Tot això ho farem a través de trobades, tallers, jocs, misteris… Fins i tot hi haurà un Escape Room! #LaFórmulaSecreta aterra en l’IVAJ carregada de sorpreses, per a fer de la lectura una autèntica experiència enriquidora, per a embarcar a les persones joves en un viatge lector autènticament transformador que actualitza una obra clàssica i els acosta als molts misteris, secrets i històries que amaguen els llibres.

T’esperem en #LaFórmulaSecreta!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s