1r Fòrum Jove Massanassa com a espai de trobada

La visita del Director General de l’IVAJ a Massanassa va servir per a tractar projectes en matèria de polítiques de joventut.

El responsable de les polítiques de Joventut a la Comunitat Valenciana es va reunir amb l’Alcalde, equip de govern i equip tècnic per a explicar l’Estratègia Valenciana de Joventut i el seu desenvolupament a l’àmbit local, visitant a l’Espai Jove i al Centre d’Informació Juvenil (CIJ), i va agrair la invitació que des de Massanassa se li ha fet per conéixer de primera mà el projecte de la Regidoria de Joventut.

A la reunió s’han tractat projectes que s’han iniciat a Massanassa com la tramitació del Conveni amb l’IVAJ per a l’expedició del Carnet Jove al Centre d’Informació Juvenil (CIJ), la renovació del JOOP (Jove Oportunitat), la contractació d’un nou Tècnic de Joventut #XarxaJove o la posada en marxa del 1r Fòrum Jove Massanassa com a espai de trobada amb el conjunt de joves del poble per a saber i conéixer la seua opinió en relació a les propostes municipals adreçades a la joventut, generar noves idees i projectes, i fomentar la participació juvenil en el disseny i la posada en marxa d’iniciatives.

El FÒRUM JOVE és un espai de trobada amb el conjunt de joves del poble per a saber i conéixer la seua opinió en relació a les propostes municipals adreçades a la joventut, generar noves idees i projectes, i fomentar la participació juvenil en el disseny i la posada en marxa d’iniciatives. A este espai «Fòrum Jove Massanassa» on la seua primera convocatòria va ser DIVENDRES 16 d’octubre a les 18 h a l’Espai Jove (Pl. País Valencià, 5) es va parlar de com ha de ser i com s’ha d’organitzar l’Espai Jove, els seus racons, el seu mobiliari, els seus materials, etc. També sabrem quines activitats d’interés per al conjunt dels/les joves s’han de programar, i de què podem fer com a col·lectiu davant la Covid-19. A més, es va marcar un calendari de reunions i es va acordar, entre tots i totes, l’organització del Fòrum Jove.

Per a poder participar i formar part del Fòrum s’hi han de posar en contacte amb la Regidoria de Joventut (joventut@massanassa.es – 961 250 739 – 666 031 834)
+info

Equip tècnic de joventut de Massanassa
@AjuntMassanassa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s