Nosaltres coneixem #7ManeresDEstimar, i tu?

En l’IVAJ enguany ens hem posat tontorrons i tontorrones i ens hem deixat envair per l’esperit de Sant Valentí. No obstant això, el nostre cor està dividit entre #7maneresdeestimar que volem compartir amb vosaltres.

Per això, hem llançat la campanya #7ManeresDEstimar que reuneix i visibilitza diferents aspectes de la vida als quals processem amor. Amor per les tradicions, per la nostra llengua, per l’entorn, cap a les persones majors, amb les nostres amistats o mitjançant el voluntariat. “Està acció parla de l’amor en el seu sentit més ampli, fugint dels tòpics”, explica el director de l’IVAJ, Jesús Martí.

A més, la campanya s’ha convertit en el marc perfecte per a posar en marxa el perfil propi de l’IVAJ en la xarxa social Spotify amb l’objectiu de continuar ampliant la interacció amb la gent jove, indica Martí. D’aquesta manera, durant la campanya es crearà la primera llista en aquest canal amb les cançons que les persones joves proposen en els perfils socials de l’IVAJ sobre aquests distints tipus d’amor.

Finalment, ja sabeu que en l’IVAJ ens encanta el comboi i hem volgut que alguns influencers de la comunitat s’uniren a aquesta campanya. Emilio Beladiez, activista mediambiental o La Ruta Dels Esmorzars compartiran al seu Instagram la seua forma favorita d’amor.

Només ens queda preguntar-vos, quin és el vostre major amor? I animar-vos a participar en la nostra llista de Spotify.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s