Missatges per la igualtat

Missatges per una societat on la normalitat siga la igualtat real de sexes

Et proposem un repte. Tanca els ulls, imagina una societat on no existisca la bretxa salarial, en la qual les responsabilitats i tasques domèstiques siguen compartides, els llocs directius i de responsabilitat els ocupen tant dones com homes i la violència de gènere no es cobre vides tots els mesos. A que t’agradaria obrir els ulls i que està societat fora real?

A nosaltres també. Per això, des de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) hem volgut aprofitar aquest mes de març i especialment el Dia Internacional de la Dona per a llançar la nostra campanya ‘Normalitat és’ que persegueix conscienciar sobre les desigualtats de gènere que encara existeixen en el nostre dia a dia

A més, el director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha insistit en la problemàtica de la bretxa salarial que afecta en gran manera a les joves, «hem de treballar perquè acabe la bretxa de gènere, que afecta especialment les adolescents i les joves en els nostres dies, i fer-ho d’una manera constant i participativa per a normalitzar la igualtat».

Volem que t’unisques a nosaltres

Com sempre seguim amb les orelles ben obertes i ens encantaria escoltar l’opinió de totes les persones joves. Per això, us animem a que ens compteu en els nostres perfils de xarxes socials que hauria de ser per a vosaltres i vosaltres la normalitat.

@GVAivaj

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s