Taller d’Idio+ a Benicàssim

Aquest cap de setmana he visitat Benicàssim per primera vegada gràcies a l’IVAJ, que ha preparat tallers d’anglés durant juliol i agost en l’alberg juvenil Argentina. Personalment sempre m’ha cridat l’atenció l’idioma per això em va semblar molt interessant poder aprendre d’un professor nadiu i fer una cosa diferent.

Vam arribar divendres de vesprada. Després de recollir les claus de la nostra habitació, amb bany privat, començàrem el taller de 18 a 20 hores. Vam dibuixar tres imatges amb les quals havíem de presentar-nos i a través d’una dinàmica de preguntes i respostes vam aprendre més sobre nosaltres. Vam acabar la classe amb un joc en el qual vam haver d’endevinar la fruita i la professió en la qual havia pensat el professor. Continuàrem parlant anglés en el sopar, la qual cosa va reforçar la nostra confiança i va enfortir la relació del grup.

Dissabte l’horari va ser de 10 a 13 hores i de 17 a 19 hores. Al matí, donàrem la classe a una terrassa on repassàrem els temps verbals i jugàrem a un joc de paraules per a millorar el vocabulari. A la vesprada vam realitzar una presentació a l’aula sobre cinc coses que són importants per a nosaltres. Després d’haver estat parlant en anglés sense parar, ja havíem millorat la nostra fluïdesa i ens expressàrem amb major facilitat.

Diumenge acabàrem de veure les 6 estructures verbals més importants en anglés fora de l’aula i finalitzàrem el curs a la platja. En acabar de dinar, va arribar el moment de partir.

En resum, un cap de setmana genial. El menjar estupend. El personal molt simpàtic. El professor molt competent, ja que va aconseguir mantindre el nostre interés amb les seues classes dinàmiques en les quals apreníem quasi sense adonar-nos, la qual cosa requereix dedicació i creativitat. No sols vam aprendre anglés, a més ens vam conéixer millor i milloràrem la nostra relació grupal. El preu inclou pensió completa i tot això a escassos passos de la platja en un entorn de costa molt cuidat i atractiu que enamora, i això s’agraïx a l’estiu.

Sens dubte, una experiència per a repetir!

Gustavo Pérez Lacruz.

@gnuinart

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s