Una jornada per a intercanviar experiències i despertar interessos comuns

Les persones joves de Segorbe (Castelló) van gaudir dissabte passat d’una activitat baix el programa Erasmus+ i el CES. Al voltant de 20 persones van participar en esta trobada organitzada per #PeripheralYouthMakers, en la qual una jove els va explicar la seua experiència personal com a voluntària juvenil i, a més, el programa d’intercanvi europeu per a joves.

“La jornada va ser molt interessant i positiva, ja que es va produir un gran intercanvi d’experiències i aconseguirem despertar molt d’interés en aquest tipus de projectes tan enriquidors”, explica Rosa Gandia, tècnica de joventut de l’Ajuntament de Segorbe.

En acabar la primera sessió, les persones joves van compartir un pícnic i es van desplaçar a València per a conéixer de primera mà el projecte conFusión de Benimaclet. D’esta manera, van descobrir com s’organitzen aquest tipus d’activitats educatives i culturals i van adquirir nous referents en aquest camp.

“La gent jove de #PeripheralYouthMakers va poder conéixer la funcionalitat dels espais públics i com utilitzar-los per a organitzar activitats culturals i socials”, apunta Gandia.

En les pròximes setmanes, algunes de les persones que participen en el #PeripheralYouthMakers viatjaran fins a Portugal per a viure una nova experiència i, a la primavera, també s’organitzaran unes jornades a la comarca de l’Alt Palància a la qual assistiran, a més, gent jove d’Itàlia i Portugal.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s