No more boring artists. Campament escènic per a joves creadors

El Museu d’Art Contemporani d’Alacant (MACA) obre les seues portes a joves entre 14 i 18 anys que encara no saben que són artistes.

No more boring artists. Campament Escènic 14_18” és un projecte de creació a través de les arts escèniques. Dit així, potser no et diu molt. O almenys gens diferent del que ja has vist abans. Tanmateix, això no va de paraules. D’una banda, el que volem és parlar menys i actuar.

Actuar, en tots els sentits que implica la paraula:
Motivar l’acció i interpretar el món que t’envolta

I tot això, sent tu el protagonista. Que es tinga en compte el que vols i com vols fer-ho. D’altra banda, que el museu, aquest lloc que potser no has visitat massa, es converteix en un espai en el qual es fan coses que t’agraden. Descobrir el creador que viu dins de tu i acosta’t a l’art d’una manera que encara no has viscut.

Ara mateix són moltes les preguntes que et fas. O que et fan. Sobre el que vols fer. Sobre el que has de fer. En aquest instant crític en la teua vida, volem que et vingues al Museu d’Art Contemporani d’Alacant (MACA) i et detingues durant tres setmanes, del 4 al 21 de juliol, de 10h a 14h, i experimentes el que signifiquen les arts escèniques, en el seu sentit més ampli: teatre, dansa, música, caracterització i arts digitals. Perquè pot ser que no sàpies encara el que vols, i és totalment lògic, per això aprofitat per a experimentar tot allò que arribe a les teues mans. És el moment.

També sabem que les xarxes socials són fonamentals per a tu, perquè és on et relaciones, i perquè són una finestra al món, on conéixer, reconéixer, trobar i, per sobre de tot, expressar-se. Aprendràs a expressar-te d’una manera creativa, amb la teua pròpia veu. Perquè tots volem ser diferents sense deixar de ser iguals.

Tens dubtes? Segur que sí. Ens encanta que dubtes, perquè això significa que tens inquietuds. No sabem si tindrem la resposta per a tu. En realitat el que volem és que sigues tu qui la trobe amb nosaltres. Vine’t al museu, experimenta les arts escèniques i demostra-li al món que no volem més artistes avorrits.

Inscriu-te ja en el següent enllaç. Queden poques places!

Correu: ambulanteslab@gmail.com 654 49 32 35 (Iván) / 618 17 68 95
Instagram: @ambulanteslab

+info

Programa CERCLES, de col·laboració entre l’IVAJ Carnet Jove i el Consorci de Museus. (El programa se centra en la creació de tres equips, un per província, que es reuniran periòdicament al MACA-Alacant, el Menador Espai Cultural de Castelló i el CCCC-València)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s