#AcíHiHaTema

Durant 8 mesos hem tingut l’oportunitat de gaudir d’un espai fresc i innovador per a parlar de sexualitat amb gent jove. Cada dijous al canal oficial de Twitch de l’IVAJ hem estat conversant sobre diferents temàtiques que tal vegada hauràs vist en xarxes amb el hashtag #AcíHiHaTema.

L’espai #AcíHiHaTema ha sigut tota una experiència on hem parlat de feminisme, de mites de l’amor romàntic, mètodes anticonceptius, de diversitat, d’estima corporal, de jogueteria eròtica, on hem realitzat entrevistes, hem jugat al joc de jo mai mai, i hem rigut moltíssim, però sobretot, ha sigut un espai on poder parlar de sexualitat entre gent jove, sobre els nostres temes, en el nostre propi llenguatge i també amb l’esperit compromés amb valors positius que caracteritza la nostra generació, uns valors crítics, inclusius i feministes, tot en valencià i per a tu. Sí som.

Per a fer-ho possible hem comptat amb la presència de gent preciosa, de creadores de contingut d’entreteniment en valencià com Simmer Valenciana, Gal·la del canal Malaia, Clara del canal Figamón, Júlia Escrivà de l’Squad Tresdeu i creadors com Antonio iAu o Aitor del canal Llet i Vi, bloggers com Arantxa Vega de artemporales, còmiques de la categoria de Saray Cerro, periodistes amb tantíssima projecció com Emma Tomás, artistes del món del drag com les fabuloses Ferrxn Pintoresque i Pam Demia, cantautores del talent d’Esther Querol i Elena Játiva, professionals de la sexologia com Josefina Cortés del canal Malagitana, Adriana Brull de seressexuados, Carolina Ruíz de orgullpremonstrual, Carolina García de senti2, professionals de l’Oficina Orienta de tota la comunitat, companyes de l’associació Kaleidos, CALCSICOVA i AVEM, del Projecte Moods i del col·lectiu Deslenguando i moltíssima més gent que han fet de cada directe una autèntica meravella. I per descomptat no han pogut faltar totes les companyes que formen part de l’equip educatiu de Dessex, aportant les nostres experiències del treball en educació sexual.

Si t’has perdut algun directe, o simplement t’abelleix tornar a veure’ls, no oblides que pots trobar tots els programes sencers penjats al canal de YouTube de l’IVAJ i els resums amb els millors moments al seu compte de IG @gvaivaj. I si necessites més informació sobre els temes dels que hem parlat, recorda que al final de cada directe podràs trobar recomanacions de sèries, pel·lícules, llibres i fins i tot cançons que han compartit les persones convidades.

Esperem que t’ho passes tan bé mirant els directes com nosaltres fent-los!

Samuel Valentín Belenguer, tècnic educatiu de l’Associació Dessex.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s