De les aules al premi en Cinema Jove

Part de l’equip d’estudiants que va obtindre un premi en Cinema Jove, amb un projecte fet en classe, conten l’experiència.

Skydome, curt realitzat per estudiants del Grau Superior d’Animació, va estrenar palmarés amb el Premi al Millor Curtmetratge de la Categoria Amateur en la 37a Edició de la Trobada Audiovisual de Joves de Cinema Jove, patrocinat per l’Institut Valencià de la Joventut a través del programa Carnet Jove.

Tal i com ens contava l’equip, “cada premi és una alegria, però començar amb un premi d’un dels festivals de cinema més importants de València, com és Cinema Jove, és un somni”.

Guiomar Hernández i Mario Juan Ruiz de León són dos estudiants d’aquest grup de joves que ha treballat durant dos anys per a crear Skydome en les aules durant el transcurs de la seua formació. I què se sent en guanyar un premi amb el teu primer curt d’animació? Ningú millor que ells per a explicar-ho:

“Ens van sorprendre molt els curts i ens hem quedat amb ganes de més. Vam gaudir el feedback que donava el jurat, ja que com eren crítiques constructives, moltes ens les podíem aplicar. Quant a la presentació de Skydome, ens vam posar molt nerviosos a l’espera de veure la reacció de la gent, i ens preocupava saber si s’entenia la història. Estàvem molt emocionats pel fet que la gent poguera veure el producte final. Finalment, ens va agradar que poguérem defensar el nostre producte davant d’un jurat així com aprendre d’altres professionals del sector”.

Skydome, dirigit per la coordinadora i docent d’Animació Anna Juesas, narra la història de Amunet, una xiqueta de deu anys en un futur distòpic en el qual els robots eduquen les xiquetes per a ser bones dones. Inspirada pel treball de la seua mare, Amunet buscarà la manera de recuperar la seua llibertat.

El termini de recepció de curtmetratges per a la 38a Edició de la Trobada Audiovisual de Joves de Cinema Jove, que tindrà lloc del 28 al 30 de juny, romandrà obert fins al 10 d’abril. Consulta les bases en la pàgina web del festival.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s