T’animes a viure una experiència en un alberg o campament?

El temps lliure pot servir-nos per a viure noves experiències, conéixer gent i gaudir de la natura. Un alberg o campament t’ho ofereix i pot ser una bona opció per a gaudir de les teues vacances.

Entrevistem a Sergio Montoya, REAJ i a Mireia Langa Morenilla, tècnica de Més Que Acampar.

Què ofereix REAJ a les persones joves?

Sergio: REAJ ofereix 320 albergs a Espanya i més de 4.000 a tot el món, a més amb el Carnet de Alberguista pots participar en multitud de programes de mobilitat juvenil i obtenir milers d’importants descomptes que t’ajudaran en el teu dia a dia. Tens tota la informació en www.reaj.com

Per què animaries a les persones joves a participar en aquest tipus d’experiències?

Sergio: Els albergs són molt més que un lloc per a allotjar-se, un alberg et proporciona experiències diferents, et permet conéixer gent, ajudar a la societat i construir un món més just.

Què ofereix ‘Més que acampar’ a les persones joves?

Mireia: Més Que Acampar li ofereix a les persones joves una pàgina web on buscar i trobar espais i instal·lacions per dur a terme una acampada o eixida a la natura de forma ràpida i senzilla.

Per què animaries a les persones joves a participar en aquesta mena d’experiències?

Mireia: Animaria a les persones joves a participar i fer ús d’aquesta plataforma perquè considere que no existeix encara una web amb les nostres característiques que arreplegue tots els albergs, zones d’acampada i campaments de la Comunitat Valenciana. A més, compta amb una perspectiva jove per facilitar encara més la navegació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s