L’Experiència Carnet Jove es viu amb Jocs de Taula

Des de l’any passat, l’IVAJ i el Saló del Còmic de València tenen establit un acord per a poder portar els jocs de taula als llocs d’interés per a la joventut. I és que els jocs de taula moderns, i els de rol, es presenten com a eines fonamentals per a la dinamització dels grups i generar contingut de qualitat i divertit.

Per això s’ha creat, dins de l’Experiència Carnet Jove, uns punts d’interés participatius que tenen lloc en diferents esdeveniments per tota la Comunitat Valenciana. En aquests espais, demostradors i demostradores professionals t’ensenyaran a jugar a jocs de taula moderns, on es posaran a prova gran quantitat de qualitats i portaran la teua ment a enfrontar-se a desafiaments molt interessants. I per si no fora prou, et garantirà una bona estona de diversió. A més, només per a vindre a participar, tindràs l’oportunitat de guanyar un lot de jocs.

Enguany ja s’ha pogut gaudir de l’Experiència Carnet Jove en diversos esdeveniments, com el Saló del Còmic de València, amb cent taules de joc disponibles per als assistents, en les jornades Comarcon de Torrevieja, en Eli-Freak de l’Eliana i la més recent convocatòria de les jornades Jesta de Quart de Poblet. En aquest últim, a més, Experiència Carnet Jove també va ser present en «Les jornades sobre jocs de taula i rol en l’àmbit educatiu», unes jornades formatives que es van realitzar com a avantsala de les jornades Jesta i que van tindre lloc a la casa de la cultura d’aquest municipi.

En totes les actuacions hem tingut una alta participació de gent jove que ha gaudit dels jocs i en moltes ocasions han descobert un món nou, amb testimoniatges com el de Sonia, que en les passades Jesta ens deia: «És una meravella poder gaudir de jocs gegants que no se solen veure en altres costats.». O les paraules d’Elisa, durant el Saló del Còmic de València: «M’encanta vindre a aquest espai i poder gaudir de jocs de taula de manera gratuïta i amb tantes novetats».

Així que no ho dubtes i veuen a l’Experiència Carnet Jove a gaudir dels millors i més moderns jocs.

Ens podràs trobar en Dreamhack, en Joc&Rol i en Roach&Rol de Sedaví.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s