Respectem amb l’exemple. Dia del Medi Ambient

WhatsApp Image 2018-06-05 at 01.42.25Garantir l’autosuficiència en generació elèctrica no és un somni, és un compromís amb data: l’objectiu és 2020 i totes les institucions de la Generalitat Valenciana treballem i contribuïm a arribar a ell. Només això, també ampliar i modernitzar la xarxa elèctrica. En dades, es tracta d’aconseguir una capacitat de generació de 6.242 MW, que el 50 per cent de la potència elèctrica de generació procedisca d’energies renovables i promoure les instal·lacions per a autoconsum energètic basades en energies renovables.

Els edificis de l’#IVAJ s’alimenten d’elles, és a dir, fonts d’energies autòctones i netes de mitjans naturals. Són inesgotables a causa de la gran quantitat d’energia que contenen i es regeneren de forma contínua. Entre elles s’inclouen biomassa, biogàs, energia hidroelèctrica, energia eòlica, energia solar, energia geotèrmica i mareomotriu. No produeixen emissions de CO₂ ni altres gasos contaminants a l’atmosfera pel que l’impacte mediambiental és reduït.

De fet, Suministros Especiales Alginetenses acredita mitjançant certificat d’energia verda que tota l’electricitat subministrada durant 2018 a l’IVAJ compta i comptarà amb garantia d’origen 100 per cent renovable, lliure d’emissions CO₂ i residus radioactius d’alta activitat associats.

certificat verd
A l’objectiu d’estalvi i eficiència energètica, la reducció del consum a la Comunitat Valenciana ha d’arribar al 20 per cent i de la contribució del petroli en l’estructura energètica de la Comunitat en un 1 per cent a l’any són dues de les claus.

Ambiciós però possible projecte, amb responsabilitat amb els paràmetres europeus i el compromís mediambiental mundial, que cal compaginar amb bones pràctiques al dia a dia WhatsApp Image 2018-06-05 at 01.45.56que generen hàbits col·lectius necessaris. Alimentació saludable i reciclatge de residus són dues d’elles. No només parlem de les seus de l’IVAJ, les instal·lacions de les oficines d’Alacant, Castelló i València, també els albergs i campaments: els albergs juvenils Torre d’Alborache, Mar i Vent, Biar, La Florida, La Marina, Argentina, Mare de Déu del Lledó i Sant Crist del Mar i els Campaments juvenil Jaume I i Navalón.

En dades, sense afegit el personal de la casa, en 2017, vora 35.000 persones han experimentat i gaudit de la Comunitat Valenciana amb el seu pas pels albergs i campaments baix este compromís amb el medi ambient, una aposta que anirà reforçant-se dia a dia, mes a mes, en el marc del Pla de Sostenibilitat Energètica del Sector Públic de la Generalitat i el ferm convenciment pel futur i la sana convivència.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s