Descobreix la campanya Prejudice Collection

Combatre el racisme o desmuntar els prejudicis de la xenofòbia, són alguns dels objectius de la campanya ‘Prejudice Collection’ que s’ha posat en marxa.

Les persones immigrants s’emporten les ajudes socials? Les persones immigrants ens lleven el treball? Les persones immigrants col·lapsen el sistema sanitari? Les persones immigrants no es volen integrar? Totes i tots hem hagut d’escoltar aquest tipus de frases tan allunyades de la realitat, per aquesta raó té tanta importància aquesta campanya que ja està activa i derivant falsos mites.   

Aquest projecte socioeducatiu de sensibilització, normalització i positivació de la diversitat es compon de diferents accions.

En primer lloc, s’ha activat una campanya de comunicació mitjançant diferents suports per a donar-la a conèixer entre les persones més joves. Així s’han fet cartells, tríptics, samarretes o totebags que han tingut molt bona acollida.

A més, com explica Elizabet Catalá, Servei de Joventut de l’Ajuntament d’Aldaia, hi ha accions de formació i d’intervenció educativa mitjançant tallers i dinàmiques amb grups en centres escolars i altres espais.

Per últim, també s’ha creat una web amb la informació pròpia i altres recursos per a difondre i replicar.

Cal destacar que totes aquestes accions de comunicació s’han fet amb un to amigable per a contrarestar el discurs d’odi. Per això, s’ha apostat per missatges positius com l’eslògan principal de la campanya ‘Ready to voler’. T’agrada aquest eslògan? Persones joves, professionals o líders comunitaris són els principals destinataris de ‘Prejudice Collection’. No obstant, tota la societat pot beneficiar-se i ajudar a derivar aquests prejudicis encara instal·lats a la nostra societat.

Deja un comentario