JOOP: descobreix una nova oportunitat

L’IVAJ posa en marxa la 8a edició de JOVE OPORTUNITAT

Eres personal tècnic d’un ajuntament relacionat amb l’àrea de joventut? Si la resposta és sí, continua llegint. Tenim alguna cosa que et pot interessar.

Eres una persona entre 16 i 21 anys que actualment ni estudia ni treballa? Coneixes a alguna persona que es troba en esta situació? Si la resposta és sí, continua llegint. Et podem oferir una oportunitat que faça un tomb a la teua vida.

Et presentem la huitena edició de JOOP: JOVE OPORTUNITAT. Este programa està dissenyat des de l’IVAJ, per a la joventut que ha abandonat els seus estudis, i que actualment ni estudia ni treballa, però que vol tornar a somiar. Que vol sentir-se escoltada, valorada i amb confiança per a reprendre les regnes de la seua vida. En definitiva, que necessita un canvi de rumb i algú que li de la mà per a dur-ho a terme.

En JOOP estaràs acompanyat per un grup de persones en la teua mateixa situació, amb les quals podràs compartir experiències, eixides soci culturals, visites a empreses, i un munt d’activitats més. Sempre sota el paraigua del teu “coach”, que serà la persona adulta de referència i amb la qual podràs comptar per a qualsevol cosa.

Ja han passat per esta experiència més de 4.000 joves que es trobaven en una situació inicial d’apatia i desil·lusió, de desídia i frustració. La gran majoria han aconseguit canviar les seues actituds, els seus costums, el seu futur. T’agradaria ser un d’ells? Apunta’t a JOOP.

Equip JOOP
@joveoportunitat/

Deja un comentario