Joves.net experimenta i reflexiona sobre el disseny d’actuacions per la igualtat

L’IVAJ dona suport a la jornada on els professionals de joventut per plantejar actuacions i pensar en escenaris dins de la Comunitat Valenciana.

L’objecte del seminari, organitzat per Joves.net, és presentar-nos el procés d’empoderament feminista i despatriarcalització masculina dirigida a joves, apostant per implantar la proposta de la Fundació Iniciativa Social a la Comunitat Valenciana.

El passat 14 d’octubre i després de conéixer les fites (política, social i personal) de l’itinerari, poguérem experimentar la metodologia d’implementació adequada als objectius. En aquesta part, realitzarem dinàmiques que després haurem de desenvolupar i testar amb les i els joves al nostre territori.

Reflexionàrem sobre les condicions tècniques d’aplicació i adaptació de les sessions en diferents escenaris de joventut. Per últim, vam fer una síntesi d’aportacions amb la finalitat d’orientar la redacció de la proposta didàctica d’aquest itinerari. Les nostres experiències pràctiques seran la base per a definir actuacions. I així, en un futur tindre una comunitat d’aprenentatge.

Aquesta comunitat naix per a compartir, construir, aportar i trobar recursos entre tots els professionals que desenvoluparem l’itinerari.

Centre de Joventut de Xirivella
xirivela@xarxajove.info

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s