Súper-Trellat, el power que atura el bitxo

La Xarxa JOVESnet llança «SÚPER-TRELLAT, el power que atura el bitxo». Continua la campanya #jovereponsable per a fomentar hàbits preventius front a la Covid19 i per a recordar als joves la importància de ser prudents, especialment en Nadal.

Durant el 2020, des de l’inici de la pandèmia, la xarxa Joves.net han desenvolupat campanyes amb missatjes il·lustrats de sensibilització per a la prevenció de la COVID19. La seua difusió en xarxes socials i la seua aplicació en el disseny de mascaretes per a joves ha arribat a milers de joves dels municipis que formen la Xarxa. A més, en estiu es va realitzar un estudi sociològic sobre com estan vivint els i les joves la crisi sanitària.

Ara, amb aquesta nova campanya «Súper-Trellat, el power que atura el bitxo», es vol conscienciar sobre les reunions socials especialment a les festes de Nadal, per evitar la propagació del virus.

El president del Consorci Xarxa Joves.net, Sergio Gómez manifesta que: “en aquestes situacions, és quan més que mai s’ha d’anar amb cura, i no es poden oblidar les nostres obligacions com a integrants de la societat. Com és natural, entenem que els joves volen relacionar-se, però ho hem de fer amb responsabilitat i respectant les mesures de seguretat”.

Amb aquest compromís i per aquesta campanya, s’ha creat un missatge il·lustrat en forma de mupis i cartells que es col.locaran a l’espai públic. El treball d’il·lustració ha sigut a càrrec de l’artista valenciana Barbiturikills (Bárbara Sebastián) que amb el seu estil alegre i innocent, ha creat la figura d’un super heroi: Súper-trellat. Amb l’eslogan: El power que atura el bitxo: Súper-trellat. Respectem la distància, usem les mascaretes, ens rentem les mans», l’artista impulsa els valors de la consciència i la responsabilitat, molt necessaris en aquestes festes, i que es presenten com la millor manera de combatre la COVID19.

Vora 1000 cartells i MUPIs inundaran en este pròximes setmanes els carrers, centres educatius i juvenils dels municipis de la xarxa JOVESnet. També es farà difusió des de les xarxes socials dels respectius ajuntaments i amb la implicació dels i les corresponsals que dinamitzaran la campanya entre la gent jove.

La Xarxa JOVES.net és un consorci de  cooperació entre municipis per a desenvolupar actuacions en polítiques locals de joventut: dinamització, informació, formació, participació… a través de diferents programes i activitats en els quals es comparteixen  recursos humans, materials i econòmics dels ajuntaments que formen part d’aquesta xarxa,  optimitzant d’aquesta manera el treball dels departaments de joventut.

La Xarxa JOVES.net està integrada per 22 ajuntaments: Alaquàs, Albal, Aldaia, Barri del Crist, Benetússer, Almussafes, Catarroja, Godella, La Pobla de Farnals, Manises, Mislata, Moncada, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.

Aquesta campanya s’ha realitzat amb el suport del conveni de col·laboració que la Xarxa JOVES.net té amb l’Institut Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana.

Xarxa Joves.net

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s