Parlament Valencià Jove 2021: un espai perquè la joventut s’acoste a les institucions

Un any més, tindrà lloc el Parlament Valencià Jove (PVJ) 2021, organitzat pel Consell Valencià de la Joventut. És una activitat educativa i d’oci que reunirà gent jove de tota la Comunitat Valenciana els pròxims 5, 6, 7, i 8 de novembre al Campello (Alacant).

Amb l’objectiu d’inspirar i oferir un espai perquè la joventut valenciana puga expressar-se, en el Parlament Valencià Jove es debatrà sobre temes d’actualitat i es remarcarà la importància d’apostar per una ciutadania oberta, tolerant i activa.

A més, durant les jornades, les persones que participen podran conéixer el funcionament de les Corts Valencianes i la seua tasca democràtica, així com descobrir els mecanismes legislatius i el funcionament d’alguns dels organismes democràtics.

Desenvolupar habilitats transversals com la comunicació o la capacitat de dialogar i arribar a consensos, seran també qüestions que es duran a terme per part dels monitors. Per a això, les persones participants es dividiran en diversos grups i redactaran una Proposició No de Llei (PNL). La proposició seleccionada es presentarà en el ple.

Cal destacar que, al llarg de tota l’activitat, participaran diputats i diputades de diferents grups polítics que actualment té representació en Les Corts Valencianes per a traslladar a les persones joves les seues experiències i crear sinergies.

Deja un comentario